Beschikbare zorgappartementen in zorgvilla Van Hollant Craenenbroeck Heiloo

In zorgvilla Craenenbroeck komen met enige regelmaat zorgappartementen beschikbaar. Deze brengen we graag onder de aandacht van (familie en relaties van) potentiële bewoners.

In alle zorgappartementen bij Craenenbroeck woont u geheel zelfstandig en alle appartementen beschikken over een eigen voordeur en een eigen keukenblok. De ruime sanitaire ruimtes zijn voorzien van de benodigde faciliteiten voor levensloopbestendig wonen, zodat u niet meer hoeft te verhuizen.

De gehele zorgvilla is voorzien van zorgdomotica en het zorgteam staat 24 uur per dag met aandacht beschikbaar voor de bewoners.

Op dit moment is er geen zorgappartement beschikbaar.

Inschrijven op onze wachtlijst

  • Wilt u actief geïnformeerd worden wanneer er een appartement beschikbaar komt, dan kunt u zich aanmelden voor onze wachtlijst. Gelieve hierbij uw situatie, zorgvraag en eventuele wensen kort toe te lichten zodat wij u alleen voor geschikte appartementen benaderen. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op 072 85 10 200.
  • Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond zorgvilla Craenenbroeck, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en/of onze Facebook-pagina volgen.