Binnen kijken in zorgvilla Craenenbroeck Heiloo

Wij verwelkomen u graag in zorgvilla Craenenbroeck. Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, zodat u zelf ervaart hoe het is om in de villa te wonen. Omdat de techniek het toelaat, willen wij u ook al via onze website de mogelijkheid bieden om een virtuele wandeling te maken door Craenenbroeck! Zo staat onze deur altijd voor u open.

 

Wandel virtueel rond door zorgvilla Craenenbroeck:

U kunt hier ervaren hoe het is om in de zorgvilla te wonen. Wij zetten de 'virtuele deur' open zodat u via het internet door de villa kunt 'wandelen'. Zo kunt u nog beter kennismaken dan via de website of de brochure. Immers, hoe kunt u Craenenbroeck nu beter voorstellen dan wanneer u er midden in staat! U kunt door de algemene ruimtes van de Zorgvilla lopen en daar in alle rust rondkijken. Zo 'loopt' u in de bovenstaande afbeelding vanaf onze oprijlaan naar binnen door in de hal te klikken (u ziet een pijl op de wandelroute als u daar met de muis overheen navigeert).

Wandel de hal in, maak een rondje door de wooneetkamer, langs de bibliotheek en de zithoek, of loop naar de salon en kijk aldaar uitgebreid rond...

Kom binnen & wandel rond!

 

Judith & Tom Veldt