Chef-kok

Een smaakvol gerecht met een mooi glas wijn en een heerlijk dessert toe. Wij onderschrijven het belang van een perfect bereide maaltijd. Driemaal per dag, opgediend op stijlvol gedekte tafels die aangekleed zijn met verse bloemen. In de woon- en eetkamer, of in uw eigen appartement. Maar ook tijdens bijzondere dagen doen wij ons uiterste best. Want zonder een mooie maaltijd zijn de feestdagen niet compleet en dus zal de kok er op die momenten nog een schepje bovenop doen.

In overleg met u, maakt de kok driemaal per dag een heerlijke maaltijd voor u klaar, bereid met verse producten van de markt of winkels uit de regio. Mocht u het leuk vinden een keer samen met de kok op speurtocht te gaan naar uw favoriete ingrediënten voor uw eigen recept, dan bent u van harte welkom.

Culinaire thema-avonden

Uw familie en vrienden zijn uiteraard altijd welkom om aan te schuiven en met u mee te genieten van de maaltijden in de villa. Dit geldt iedere dag en in het bijzonder op feestdagen. Daarnaast zijn er culinaire thema-avonden welke tenminste maandelijks worden georganiseerd door het team van de tuinkamer in samenwerking met de Chef-kok. Het eten, de dranken, de muziek en de aankleding worden op elkaar afgestemd en iedereen is welkom.

De culinaire thema's varieren van wild tot wereldkeuken en van oud-Hollands tot oogstfeesten. Vanzelfsprekend zorgt de Chef-kok dat er voor ieder wat wils is en wordt te allen tijde rekening gehouden met dieetwensen en gezonde voeding.