7 oktober gaat de vlag uit voor sportman Dennis Hof

Activiteiten -

Zaterdag 7 oktober gaat er iets bijzonders gebeuren. We hebben u al eens verteld over Dennis Hof, die ondanks zijn blindheid en autisme onder begeleiding van onder andere onze activiteitenbegeleider Patrick de halve marathon van New York heeft gelopen. Het vervullen van deze droom is Dennis zo goed bevallen, dat hij is gaan trainen voor zijn volgende droom: een kwart triatlon!

En op 7 oktober is het dan zo ver: dan gaat Dennis zijn uitdaging van de kwart triatlon aan. Samen met het gehele team van Hattrick-Zorg zal Dennis 1 kilometer zwemmen in de Hoornse Vaart, 40 kilometer fietsen in de regio en 10 kilometer hardlopen door Heiloo (waarvan de laatste 4 kilometer op de atletiekbaan van AV Trias).

Als sympathieke manier om Dennis en het team aan te moedigen is iedereen die langs of vlakbij de fiets- of hardlooproute woont uitgenodigd de vlag uit te hangen op deze bijzondere dag. Aangezien de route langs villa Craenenbroeck gaat en bovendien twee van onze activiteitenbegeleiders (Patrick en Mats) Dennis begeleiden tijdens deze prestatie, hangt Craenenbroeck natuurlijk ook de vlag trots uit!

Omdat ook verbale aanmoediging Dennis enorm helpt in het behalen van zijn prestatie, zullen we met bewoners die dat willen even voor het pand aanmoedigen als Dennis en zijn team de villa passeren!