Even voorstellen | Martine Bakker - Verzorgende IG

HRM / Personeelszaken -

Hoi! Ik ben Martine van de Reep-Bakker, ben 26 jaar en woon samen met mijn man Bram, en ons dochtertje Sofie in Egmond-Binnen. Ik ben geboren in Heiloo, dus vind het erg leuk om hier weer te mogen werken!

Net als in mijn vorige functie ben ik ook in zorgvilla Craenenbroeck Verzorgende IG. Voordat ik Verzorgende IG werd, was ik schoonheidsspecialiste.

De eerste periode is mij goed bevallen! Ik ben heel hartelijk ontvangen door iedereen. Ik voel mij erg thuis in de zorgvilla en ik ga met veel  plezier naar mijn werk!

Wat mij bij Van Hollant vooral opvalt is de gastvrijheid, de vriendelijkheid en de rust. Iedereen in de zorgvilla is even aardig en behulpzaam. De bewoners zijn allemaal even lief en vriendelijk en heel dankbaar telkens weer als we bij ze komen.

Mijn mooiste momenten in de week zijn wanneer de bewoners na de zorg, netjes aangekleed en gekapt lekker aan het ontbijt kunnen zitten. En het ‘tutten’ met de bewoners, lekker een cremetje op, make-up op, haren netjes ingevlochten of opgestoken. Heerlijk!