Mobiel in de zomer | Duofiets + Scootmobiel

Activiteiten -

Nu de maand mei is aangebroken, de temperaturen stijgen en het aangenamer wordt om naar buiten te gaan, willen wij u er nog even op attenderen dat wij voor de zomerperiode speciale vervoersmiddelen in huis hebben waar elke bewoner gebruik van mag maken. Zoals de elektrisch ondersteunde duo-fiets.

U heeft hem vast een keer gezien. De prachtige fiets waarmee u samen met een van onze collega’s, een familielid, een vriend of misschien wel medebewoner een heerlijk stukje in de buitenlucht kunt fietsen. U zit veilig op de duo-fiets die is voorzien van onder andere gordels, voetsteuntjes die gesloten kunnen worden, armleuningen en elektrische trapondersteuning. Dit maakt het fietsen een stuk gemakkelijker en daarom ook veel interessanter. Omdat de duo-fiets voorzien is van een accu bent u niet beperkt tot een bepaalde afstand. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk naar Egmond aan Zee fietsen om even lekker van het uitzicht op het strand te genieten. Maar als u liever een klein rondje omgaat is dat natuurlijk ook geen probleem. Voor vragen over de duo-fiets kunt u het beste terecht bij gastheer Dave of activiteitenbegeleider Mats. Zij leggen het u graag nog eens persoonlijk uit. Mocht u gebruik willen maken van de duo-fiets laat het een van onze collega’s weten zodat zij hem voor u kunnen reserveren.

Ook kunt u gebruik maken van de scootmobiel die wij speciaal voor onze bewoners klaar hebben staan. Deze scootmobiel kan voor veel bewoners een handig vervoersmiddel worden, maar wij merken dat er vaak nog een spreekwoordelijke drempel is. Speciaal daarom organiseren wij op vrijdag 12 mei om 14.30 uur een scootmobiel instructiemiddag die op de parkeerplaats achter de zorgvilla plaats zal vinden. Tijdens deze middag krijgt u uitleg over de scootmobiel en kunt u een testritje maken. Dit allemaal onder begeleiding van onze activiteitenbegeleiders.