Tuinkamer Culinair | Bewoner in de keuken

Culinair -

Het tuinkamer team zet zich er samen met de chef-kok graag voor in om de bewoners te blijven verrassen en speciale momenten bijzonder te maken. Een mooi voorbeeld hiervan betreft een nieuw thema in de villa.

Vanaf afgelopen maand staat iedere donderdag in het thema van "Bewoner in de keuken".

Op deze avond nodigen we wekelijks een andere bewoner uit om één van de hoofdgerechten te kiezen. Donderdag 6 april jl. zijn we begonnen en heeft de heer Van Werkhoven als eerste zijn keuze ingebracht. Op het menu stond nu in de roomboter gebakken tongfilet geserveerd met gebakken aardappelen, courgette en gemengde salade. Op een enkeling na koos men voor dit hoofdgerecht en heeft men heerlijk gegeten.

Dat dit nieuwe item een succes is bleek wel uit de reacties aan tafel. Diverse verzoeken kwamen al naar voren, zelfs de vraag om eigen recepturen in te mogen brengen. Deze zijn natuurlijk van harte welkom en zullen de opvolgende donderdagen met veel plezier tot uitvoer worden gebracht.

Op moment van schrijven zijn coquilles st. jacques, gestoofde aal en een broodje paling op verzoek van de bewoners de revue gepasseerd.