Zomer in villa Craenenbroeck

Algemeen -

De temperaturen stijgen tot zomerse waarden, barbecue- en zonnebrandluchtjes vervullen de atmosfeer en de mooiste zonnehoeden en -petten worden komen uit de kast tevoorschijn. Bewoners worden in de aangename schaduw van de parasols voorzien van water, smoothies, vers fruit en ijs. Het activiteitenprogramma kent een extra verfrissend tintje met ijssalon Di Fiorentina dat naast de kleinkinderen en achterkleinkinderen ook de bewoners verwent met heerlijk vers schepijs. En voor alle collega's ligt een welverdiende cadeaubon klaar voor verfrissende bolletjes ijs na een warme werkdag in de zorgvilla.

De zomer is gearriveerd in Nederland. Hoewel ook zo nu en dan gekenmerkt door knetterend onweer gevolgd door een verfrissende regenbui waarmee de druk van het warme weer weer even wat afneemt.

Ook de collega's gaan genieten van een welverdiende vakantie. Wij hebben samen met alle collega’s goed de vakantieperioden op elkaar afgestemd zodat u niet te maken krijgt met uitzendkrachten. U ziet net als altijd ‘gewoon’ de vaste gezichten die u reeds kent en die ook u kennen.

Een aantal bewoners gaan zelf ook op vakantie. De thuisblijvers genieten doorgaans weer van alle verhalen waar een ieder mee terugkeert in de villa. Een heerlijke tijd!

Wij wensen u een prettige zomer, met zon en verkoeling, met verhalen en ervaringen. Het ‘normale’ leven gaat in de zorgvilla gewoon door, maar dan met een aangenaam vleugje zomer eroverheen.