Over Van Hollant

Van Hollant is een particuliere aanbieder van woonzorg met 24-uurs zorg in een karakteristieke zorgvilla.

U bent als bewoner van de zorgvilla onze gast, u kunt altijd uw eigen keuzes blijven maken. Dit begint al bij de keuze van het appartement dat het beste past bij uw persoonlijke smaak. Maar u bepaalt ook het moment waarop u zorg wilt ontvangen.

In de zorgvilla woont u in een sfeervol afgewerkt en ruim appartement, compleet met een eigen terras, balkon of loggia. De grootte van de appartementen varieert van 53 tot 95 vierkante meter. Van de 29 appartementen zijn er 22 geschikt om met een partner te bewonen, ook als slechts één van u zorg nodig heeft.

U beschikt in de zorgvilla over een riant aanbod aan algemene ruimten en voorzieningen, waaronder een gemeenschappelijke woon- en eetkamer met een open haard en een bibliotheek. Ook is de zorgvilla uitgerust met een professionele keuken, een filmzaal met biljard, een ruimte voor fysiotherapie, een beautyzone, een luxe badkamer met ligbad, wasvoorzieningen en een schitterende tuin.

Van Hollant biedt u een volledig pakket, van lichte huishoudelijke ondersteuning, tot intensieve verpleging en behandeling. Het zorgteam staat 24 uur per dag klaar om het u naar uw zin te maken.