Referenties

Graag delen wij met trots de hartverwarmende woorden die ons bevestigen dat zorg met persoonlijke aandacht de enige juiste manier is om onze bewoners zorgeloos oud te laten worden. Wij zien het bovendien als een groot compliment om dezelfde zorgeloosheid bij de naasten van de bewoners terug te zien.

Onderstaand vindt u referenties die wij direct van onze bewoners en hun naasten hebben ontvangen. Op de onafhankelijke website van Zorgkaart Nederland vindt u eveneens referenties waar wij trots op zijn. 

Mevr. Trijbetz (1)

Mevr. Trijbetz (1)

Hadden mijn broer en ik ooit kunnen denken iemand of een organisatie te vinden, die betere zorg aan onze 90 jarige moeder verstrekt, dan wij het zelf zouden hebben kunnen doen?

Craenenbroeck beschouwt hun clienten als familie. Vriendelijkheid en behulpzaamheid in combinatie met een professionele aanpak is permanent voelbaar.

De accomodatie is, zonder in een cliche uitdrukking te vervallen, totaal uniek:

  • Luxe en praktische elementen zijn op een bijzondere manier gecombineerd.        
  • Comfort, veiligheid en eigentijdse smaak maken het leven in deze zorgvilla een waar feest voor iedere bewoner. 
  • De keuken produceert een ware hoogstaande culinaire klasse. De maaltijden zijn gevarieerd en verrassend.

En tenslotte wil ik mijn waardering uitspreken voor het geselekteerde zorgteam. Vriendelijkheid en behulpzaamheid zijn permanent aanwezig. Ik heb de eerste 10 dagen bij mijn moeder ingewoond en vond ieder aspekt bewonderingswaardig. Geen moeite was ooit teveel. De atmosfeer is vervuld van enthousiasme en passie.

Judith, Tom en het Craenenbroeck Team worden binnenkort een begrip in Nederland. Ik zou tot iedere potentiele gegadigde een aanbeveling willen uitroepen, want onze verwachtingen zijn echt vele malen overtroffen. 

Met vriendelijke groet,

 

Bob Trijbetz, Sydney

Mevr. Schotsman

Mevr. Schotsman

Beste Judith en Tom,

Er zijn al weer een aantal maanden voorbij en we missen onze moeder nog steeds heel erg..

Het voelt nog niet “af” en we willen jullie bij deze nogmaals bijzonder danken voor de geweldige laatste vier maanden die mijn moeder heeft mogen beleven in jullie prachtige (T)huis.

De laatste vier maanden dat onze moeder bij jullie woonde waren voor ons als familie erg helend. Zoals jullie weten hebben we ook een andere ervaring met een aan de Nevep verbonden huis, waardoor we hebben kunnen vergelijken. Het was een erg moeilijk besluit om mijn moeder bij het andere huis weg te halen. Vooral omdat jullie nog niet open waren en we nog niet een echt beeld kregen hoe het huis er precies uit zou komen te zien. We gingen af op ons gevoel, dat we kregen naar aanleiding van de gesprekken met jullie.

Toen onze moeder eenmaal bij jullie kwam wonen bleek dat alle verwachtingen werden overtroffen. Regelmatig zat ik met tranen in mijn ogen, het was echt weer een feestje om bij onze moeder op bezoek te gaan.

We hebben ons altijd vreselijk welkom gevoeld, het idee gehad dat ten alle tijden onze moeder en haar wensen centraal stonden. De enorm goede zorg ervaren die jullie voor onze moeder hadden en de liefde waarmee jullie haar (ook in de laatste dagen) hebben verzorgd.

Onze dank is enorm groot, de laatste vier maanden waren geweldig, ons contact met onze moeder was weer normaal, we konden weer bij haar thuis komen en waren welkom.

We vinden het ongelofelijk jammer dat ze zo kort heeft kunnen genieten van jullie prachtige huis, de geweldige verzorging het geweldige eten, de mooie uitjes en activiteiten, maar we zijn intens blij dat ze de laatste vier maanden bij jullie heeft gewoond. We kijken met zo veel plezier terug op de laatste maanden met haar.

Mochten wij ooit kunnen optreden als referentie of wat dan ook in die richting dan doen wij dat heel graag.

In het najaar komen Kees en ik graag een keer langs om nog een “blijvende herinnering” (geen eik) voor in de tuin aan jullie te geven als dank voor alle goede zorg. In de tussentijd heeft Hans natuurlijk contact met Tom om alles af te ronden!

Hartelijke groet

 

Kees en Barbara
Hans en Sandra

Mevr. Trijbetz (2)

Mevr. Trijbetz (2)

Beste Tom en Judith,

Ik wil je graag bedanken voor de week dat ik mijn moeder heb bezocht tijdens mijn vakantie.

Ik wist niet dat de zorg die in Craenenbroeck wordt gegeven nog bestaat. De professionele aanpak is verpakt in zorgzame en liefdevolle attentie voor alle bewoners. Het team van verzorgers is uniek omdat ieder en alle medewerkers  buitengewoon hartelijk en warm zijn.

Het grootste compliment dat Ik u kan geven, is niet groot genoeg om mijn waardering te uiten. Hartelijk dank aan uw hele team.

 

Frits Trijbetz, Sydney

Mevr. De Ruyter

Bergen aan zee
3-7-2015

Voor ons was het een zegen dat onze moeder kon verhuizen naar Villa Craenenbroeck.

Vooral de liefdevolle en respectvolle zorg van de medewerkers daar, zijn erg belangrijk geweest in de laatste maanden van het leven van onze moeder.

Ook de rust van een mooie eigen kamer met toegang tot een binnentuin en het heerlijke eten hebben haar goed gedaan.

Omdat mijn moeder bij de eerste bewoners hoorde en er dus nog geen voorbeeld was wat wij konden zien, was het ook een gok en hadden we in de voorafgaande gesprekken vele vragen.

Tom en Judith Veldt hebben hun belofte waargemaakt!

Alles wat zij ons hadden beloofd is ook gebeurd.

Els de Ruyter.

Dhr. Zigterman

Dhr. Zigterman

December 2015

Lieve allemaal,

De Sint liep over het Zorgvilla dak.
Hij zag Pieter Zigterman zitten, op zijn gemak!
Hij zat daar goed verzorgd en heel tevree
en daar is zijn familie zo ontzettend blij mee!

Dank voor jullie allen, wat jullie voor hem doen!!!
Respect, goede zorg, warmte en aandacht (en terug naar toen wink
het is zo belangrijk vindt Sinterklaas kapoen.
Dus voor jullie allen heel erg bedankt en een dikke zoen!

Mevr. De Moel

Mevr. De Moel

Beste Judith en Tom,

Graag feliciteren we jullie nog met het één jarig bestaan van Craenenbroeck en de ondernemersprijs die jullie terecht ontvingen.

Mijn moeder heeft met volle teugen genoten van de festiviteiten! En wat nog veel belangrijker is: ze is blij met al jullie lieve zorg. 

En dus danken we jullie, en alle medewerkers, voor alles wat jullie voor mam doen. Ze voelt zich thuis.

Tot gauw,
Hartelijke groet


Anne-Marie en Ed Worm-de Moel

Mevr. De Moel (2)

Mevr. De Moel (2)

Terugblijk op 15 maanden Craenenbroeck van Mevrouw M. De Moel - Kreb

Het is op zichzelf al bijzonder wanneer je als 89-jarige nog een keer gaat verhuizen. Toch is dat achteraf de beste stap geweest, die zij had kunnen maken. Een prachtig hoek-appartement op de tweede etage met uitzicht op de tuinen van St. Willibrordus.

Vanaf dag-één heeft mijn moeder zich welkom geweten, omringd door liefdevolle zorg terwijl tegelijkertijd haar wens voor privacy en een eigen levensstijl werd gerespecteerd. Er wordt zeer smaakvol gekookt en de kok hield altijd rekening met haar speciale wensen.  Elke dag klokslag vijf uur werd er een glaasje whisky op de kamer geserveerd en tijdens de lunch een fris glas Sauvignon.

De aanwezigheid in huis van kapper, tandarts, manicure en pedicure maakte het verblijf in Craenebroeck comfortabel vooral omdat mijn moeder niet meer zo goed ter been was.

Nu we richting zomer gaan, is de tuin met het ruime terras een waar eldorado. Wat mij, als oudste zoon, echter het meest bij blijft, is de professionele en liefdevolle zorg door alle medewerkers van de directie tot de huishoudelijke dienst. Zowel de financiële zaken als de directe zorg zijn uitmuntend georganiseerd. Ik heb daar grote waardering voor en wil niet nalaten mijn oprechte dank daarvoor uit te spreken.

Met vriendelijke groet,

 

Jos de Moel