Visie & missie

Stel je voor...

Stel je voor...

Wakker worden in een prettige omgeving, terwijl u omringd bent met persoonlijke bezittingen waar u prachtige herinneringen aan koestert. Om even later op het gemak ontbijten, te genieten van een verkwikkend glas versgeperste jus d’orange en uzelf rustig op te frissen. Alles wanneer het u uitkomt.

U brengt de dag door met vrienden of alleen, u vult de tijd met activiteiten of doet even helemaal niets. Tegen het vallen van de avond neemt u een glas wijn of een borrel, om daarna aan te schuiven bij het diner in een sfeervolle woon- en eetkamer. Na het dessert een kop koffie bij de openhaard, met een goed boek op schoot.

Lijkt dit niet een beetje op het ideale beeld dat u heeft bij het ouder worden, na een leven vol intensiviteit en hard werken? Bij Van Hollant wordt dit werkelijkheid en staat u centraal.

U heeft in onze zorgvilla een ruim eigen appartement, helemaal tot een thuis gemaakt met uw eigen bezittingen, meubels en herinneringen. Uw dagritme is onze leidraad, wij passen ons aan u aan.

Wij bieden alle zorg die u wenst of nodig heeft. Het team van onze beautysalon staat tot uw beschikking voor uw persoonlijke verzorging, onze kok bereidt de gerechten die u het lekkerst vindt en in overleg met u plant de activiteitenmanager een interessant programma, aangepast aan uw smaak.

Wij vatten onze missie als volgt samen: uw wens is onze opdracht. U bent van harte welkom en ons team ziet er naar uit u met alle zorg te omringen.