Familie & gasten

Uw gasten zijn altijd welkom, u kunt in uw eigen appartement of in de algemene ruimtes bezoek ontvangen wanneer u dat wilt. Er zijn geen vaste bezoektijden, die heeft u thuis immers ook niet. Uw gasten zijn meer dan welkom deel te nemen aan andere activiteiten, of in overleg met de kok een hapje mee te eten.

Mantelzorg
Bij familieleden van bewoners met dementie, is mantelzorg vaak een groot onderdeel geworden van het dagelijks leven. Wij willen deze zorg met de familie delen, om de familie te kunnen ontlasten. Uiteraard kan de familie altijd deel blijven van het proces, door bijvoorbeeld mee te doen met activiteiten, samen te genieten van een klassiek concert in onze serre of een mooi glas wijn drinken.

De Manager Zorg & Welzijn, de eerst verantwoordelijke verpleegkundige of de activiteitenmanager staan altijd klaar voor een gesprek, dus schroom nooit belangrijke zaken te bespreken. Wij zijn er namelijk ook voor de familie. Voor dementerende personen is betrokkenheid van familie en vrienden van groot belang en bovendien erg prettig. Daarom waarderen wij uw medezorg en inbreng en zullen we u met open armen ontvangen.